Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Intex zwembad kopen

Intex zwembaden zijn erg makkelijk te plaatsen: je kan ze snel opzetten en het opbreken is ook geen lastige klus. Wil je een intex zwembad kopen? Hier vind je een handig overzicht van de populairste uitvoeringen en hun prijzen.

Online Intex zwembad kopen aan de scherpste prijs? Ga naar de webshop.

 

Intex Easy Set

De zwembaden uit de Easy Set-reeks hebben een opblaasbare rand. Het grote voordeel hieraan is dat het risico om je te bezeren aan de rand zogoed als uitgesloten wordt. De constructie is hierbij echter iets minder stabiel dan zwembaden met een metalen frame.

Wil je een Intex zwembad kopen, dan moet je natuurlijk bepalen welke afmetingen je voor het zwembad wil.  De Easy Set-zwembaden zijn beschikbaar in diameters van 183 tot 549 centimeter. De hoogte varieert van 51 tot 122 centimeter. De prijzen liggen ongeveer tussen 25 en 450 euro voor dit type Intex zwembad. Wil je bekijken welk Easy Set-zwembad het best past in jouw tuin? Bekijk dan hier het aanbod in de webshop.

 

Intex zwembad kopen: metalen frame

Voor wie een iets steviger zwembad wil, zijn Intex zwembaden met een metalen frame zeker een optie. De mogelijkheden voor dit type zwembad zijn erg divers: er zijn ronde, ovalen en rechthoekige versies. Een populaire keuze is het intex ultra frame zwembad. Dit ronde zwembad heeft naast een metalen frame ook verstevigde wanden.

Door de vele mogelijke afmetingen van de Intex zwembaden met frame zijn er ook veel verschillende prijscategorieën. De prijzen voor de kleinste uitvoeringen beginnen al bij minder dan 100 euro. Wil je online een intex zwembad kopen dat met een frame verstevigd is? Ga dan naar de webshop om de verschillende uitvoeringen en hun prijzen te vergelijken.

 

intex zwembad opblaasbaar kopen

 

Verleng de levensduur van je zwembad met de juiste accessoires

Ga je een intex zwembad kopen? Hou dan zeker rekening met de aankoop van enkele accessoires om het water proper te houden. Zo blijft het zwemmen zeker plezierig. De kwaliteit van het water is bijvoorbeeld erg belangrijk. Je kan hiervoor een filter kopen die het vuil uit het water haalt. Er zijn ook heel wat onderhoudsproducten beschikbaar om het water zo proper mogelijk te houden. Een afdekzeil kan zeker handig zijn. Hiermee vermijd je dat er bladeren en ander vuil in het water kunnen terechtkomen wanneer het zwembad niet in gebruik is.

Als je gaat zwemmen, is een beetje comfort zeker welkom. Een ladder om makkelijk in en uit het zwembad te gaan is bijvoorbeeld erg handig, zeker voor kinderen. Je kan ook verlichting aanbrengen in het zwembad. Dit zal voor extra veiligheid en sfeer zorgen. Het installeren van zwembadverwarming is ook mogelijk. Zo kan je genieten van zwembadwater dat net op de juiste temperatuur is.

 

Grondwater of leidingwater gebruiken?

Aangezien er in grondwater mineralen en andere stoffen zitten die kunnen gaan reageren met het chloor, is het niet aangeraden om je zwembad met dit water te vullen. Je gebruikt dan ook best drinkwater. In principe moet het water niet vervangen worden tijdens het seizoen, op voorwaarde dat het voldoende gefilterd wordt en de juiste chemicaliën worden toegevoegd.

 

Ga naar de Intex webshop

 

Offertes voor een zwembad ontvangen?

Kies voor een erkend vakman en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van jouw zwembad. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmannen