Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Waarop letten bij een jacuzzi kopen?

Een jacuzzi kopen is de droom van veel mensen. Eens je het budget hebt verzamelt voor de aankoop, is het belangrijk om het juiste model te kiezen. In dit artikel kom je weten waarop je moet letten bij de aankoop van een jacuzzi. Offertes kan je hier online aanvragen.

 

Aandachtspunten bij de aankoop van een jacuzzi

Aandachtspunten jacuzzi Er zijn verschillende zaken waar je op voorhand moet over nadenken om ervoor te zorgen dat je de juiste keuze maakt. Denk op voorhand al eens na over de volgende zaken.

 

Aantal personen

Voor hoeveel personen wens je zitplaatsen te voorzien? Denk er goed over na. Het kan altijd gezellig zijn om met verschillende personen tegelijkertijd te genieten. De prijs wordt hierdoor ook sterk beïnvloed.

 

Stroomverbruik

Er zijn onder de verschillende merken en modellen enorme verschillen wat betreft stroomverbruik. Kijk dit goed na voor je aankoopt. Gebruik je jouw jacuzzi om de twee dagen, en vervang je het water 3 à 4 keer per jaar, dan bedraagt de gemiddelde kostprijs tussen de 0,80€ en 1,35€ per dag.

 

Binnen of buiten

Koop je een jacuzzi om binnen of buiten te gebruiken? Kies je voor een buiten jacuzzi, dan is het belangrijk dat je een overdekte plaats voorziet. Daardoor kan je bij slecht weer nog altijd genieten van een ontspannende bubbelsessie.

 

Zit-en ligpositie

Er zijn jacuzzi’s waar je kan zitten of liggen. Daarnaast zijn er ook jacuzzi’s waar beide mogelijk zijn. Denk op voorhand na over wat je wil. In tegenstelling tot een zwemspa is zwemmen hier niet mogelijk.

 

Uitvoering

Je kan kiezen tussen een vaste, ingebouwde jacuzzi en een opblaasbare jacuzzi. Een opblaasbare jacuzzi kan je opzetten en afbreken wanneer en waar je maar wil.

 

Opties

Bij persoonlijke wellness toestellen, kan je altijd kiezen voor opties. Je kan hier heel ver in gaan. Waaraan hecht jij belang? Wil je relaxerende muziek laten weerklinken tijdens je welverdiende ontspanning? Of geef je liever de voorkeur aan extra massagejets en verlichting? Aan jou de keuze.

 

Isolatie

Goed geïsoleerde jacuzzi’s behouden langer hun warmte. Vraag het nu bij de verkoper.

 

jacuzzi kopen binnen

 

Extra voorzieningen 

Bij de installatie van een jacuzzi moet je rekening houden met extra voorzieningen. Hou er rekening mee dat je moet zorgen voor een waterafvoer en -toevoer, elektriciteit en een stabiele bodem.

 

Aparte stroomgroepen

Het is aan te raden om een jacuzzi aan te sluiten op een aparte stroomgroep. Dat is nodig omdat een jacuzzi veel elektriciteit verbruikt.

 

 

Jacuzzi kopen bij professionele bedrijven

Koop geen jacuzzi op tweedehandssites of bij niet-erkende leveranciers. De dienst na verkoop is bij bubbelbaden ontzettend belangrijk. Zoekertjessites zullen ongetwijfeld voordelige jacuzzi’s aanbieden. Bij je aankoop is het aan te raden om te gaan voor bedrijven met een goede klantenservice die je kunnen bijstaan met raad en daad. Als je op zoek bent naar de meeste voordelige jacuzzi, kan je offertes aanvragen bij verschillende bedrijven. Nadien kan je deze prijsbestekken vergelijken en kies je de voordeligste eruit.

Klik hier voor gratis offertes van jacuzzi’s bij ervaren bedrijven, geheel vrijblijvend.

 

jacuzzi bij zwembad

 

Onderhoud van een jacuzzi

Het onderhoud van een jacuzzi mag je ook niet onderschatten. Een goed onderhoud zorgt voor een langere levensduur. Als je voor de juiste accessoires kiest, kan het onderhoud beperkt worden. Denk hierbij aan filters, pompen, covers en overkappingen. Ook het regelmatig toevoegen van chloor is noodzakelijk.

 

 

Offertes voor een jacuzzi ontvangen?

Kies voor een erkend vakman en verzeker jezelf van een correcte plaatsing van jouw jacuzzi. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Erkende vakmannen